2014. augusztus 4., hétfő

XXVII. Melléklet

-Nem szeretem annyira az újságokat, mégis imádom, amikor apukádról van szó.
-Miéjt?
-Jó olvasni, hogy mennyire ügyes. Te is büszke vagy rá nem?
-De! Te is tudod, hogy az oviban, folyton kikíséjnek a fiúk, hátha apu jön éjtem.
-Igen! Milyen csalódottak, amikor engem látnak meg...
-Anyuuuuu!
-Igen picim?
-Felolvasod nekem?
-Persze.

A spanyol élvonalba igazolt a vb felfedezettje

2018. augusztus 01. 18:58 Forrás: mti



A spanyol élvonalbeli Málaga leszerződtette Guillermo Ochoát, a mexikói válogatott kapusát, aki elsősorban a 2014-es nyári világbajnokságon mutatott teljesítményével érdemelte ki a katari tulajdonban levő klub bizalmát. E-mellett, többszörös bravúrokat mutatott be az Arsenalban, ahol 4 évét töltötte. A Malaga, legutóbb a Bl döntőben találkozott a kapussal, ahol meg is akadályozta a győzelmüket.  A spanyol csapat, immár alegjobbak közé tartozik, ezért is szemelték ki a világ egyik legjobb kapusát.
A Málaga pénteken honlapján jelentette be, hogy három évre szóló megállapodást kötött a 31 éves futballistával, aki már az orvosi vizsgálaton is túl van. Azt, hogy mennyi pénzt kellett kifizetni a kapusért, a spanyol egyesület nem közölte.
Guillermo Ochoa - Fotó: EPA/Srdjan SukiGuillermo Ochoa - Fotó: EPA/Srdjan Suki


Ochoa az elmúlt három szezonban a legutóbb az élvonalban 20., ezzel másodosztályúvá vált francia AC Ajaccióban védett, képességeire azonban a házigazda brazilok elleni vb-csoportmeccsen hívta fel a figyelmet, akkor remek védéseket mutatott be, és szinte egyedül harcolta ki a gól nélküli döntetlent a selecaóval szemben.
Guillermo Ochoa kivédte a brazilok szemét - fotó: EPA/Chema MoyaGuillermo Ochoa kivédte a brazilok szemét - fotó: EPA/Chema Moya


A Málaga augusztus 23-án, az Athletic Bilbao elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg bajnoki szezonját a Primera Divisiónban.


Nincsenek megjegyzések:

#Szédült birkák